Uitnodiging Expertmeeting op 29 november

Senior Smart Living – een nieuw leefconcept in tijden van vergrijzing en participatie

Expertmeeting 29 november van 9.30 – 12.00 in Woudenberg

Blauwhoed, Inbo en Beyond Now werken aan het project Senior Smart Living. Vastgoedbelegger Syntrus Achmea Real Estate & Finance is voor hun klanten, Nederlandse Pensioenfondsen, geïnteresseerd in dit deel van de woningmarkt en is als mogelijke investeerder betrokken bij het project.

Senior Smart Living is doorontwikkeling van het gedachtengoed van Seniorenstad, een visie op een comfortabele leefomgeving voor senioren. En met speciale aandacht voor leefbaarheid, duurzaamheid, mobiliteit en communicatie voor de mensen die de 55 gepasseerd zijn. Een gedachtengoed dat we inmiddels delen met enkele honderden geïnteresseerden in het project.

Senior Smart Living dus, in een tijd die vraagt om nieuw elan. Denk alleen maar aan de kwakkelende woningmarkt, de enorme hervormingen en bezuinigingen in welzijn en zorg en de tegelijkertijd grote vraag naar aantrekkelijke woningen en woonomgevingen voor senioren. Of aan de nieuwe generatie ouderen die graag zelf het roer in handen houdt, actief is en wil blijven, sociaal contact belangrijk vindt, betrokken is en dat gevoel wil delen met generatiegenoten, én ook bij elkaar wil wonen.

In Senior Smart Living zien wij een enorme kans om op onderscheidende en vooruitstrevende/innovatieve wijze in te spelen op de behoeften van 55-plussers en onze maatschappij in brede zin. Laten wij als professionals in het vak van wonen, bouwen en zorg voor dat elan zorgen, en samen met woonconsumenten de participatiesamenleving zijn.

Wij nodigen u graag uit. Kom op 29 november van 9.30 tot 12.00 kennismaken met enkele toekomstige bewoners van Senior Smart Living. Naast hun verhaal nemen we u mee in de uitgangspunten van het concept achter Senior Smart Living, de nadere planontwikkeling en het ontwerp zoals dat ons voor ogen staat.

Programma
9.00 – ontvangst
9.30 – introductie door Alex Sievers (Beyond Now)
9.50 – het verhaal van Martin Anker (toekomstig bewoner)
10.10 – visie van een belegger door Peter Appeljan (Syntrus Achmea Real Estate & Finance) en/of visie van een ontwikkelaar door Yvonne van Mierlo (Blauwhoed)
10.30 – het verhaal van Joanna Halfschepel (toekomstig bewoner)
koffiepauze
11.10 – ontwerp voor Senior Smart Living in Ede door Wilco van Oosten (Inbo)
11.30 – meningen en gedachten
12.00 – afsluiting met een broodje

Bent u erbij? De expertmeeting vindt plaats in Woudenberg, op Landgoed Geerestein, Geeresteinselaan 57. De expertmeeting is in het bijzonder gericht op ambtenaren en bestuurders van gemeenten, regio’s en provincies.

Aanmelden kan door contact op te nemen met Beyond Now (Alex Sievers of Annelies van der Nagel) via resp. alex@beyondnow.nl / 06 50685175 en annelies@beyondnow.nl / 06 53793698

Hartelijke groet

Het team Senior Smart Living

Peter Appeljan, Yvonne van Mierlo, Annelies van der Nagel, Wilco van Oosten, Merel Putman, Alex Sievers, Jeroen Simons, Joris Viscaal, Giel van Wijk

Senior Smart Living – verbinden, genieten, ontplooien … leven!

One Reply to “Uitnodiging Expertmeeting op 29 november”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.