Concept

Senior Smart Living is:

 • wonen, werken en recreëren met leeftijdsgenoten;
 • combinatie van vakantiegevoel en zinvol leven;
 • ontmoeten;
 • keuzevrijheid en diversiteit;
 • een keuze uit voorzieningen afgestemd op de doelgroep;
 • kansen voor innovatie en economische ontwikkeling;
 • professioneel èn vrijwillig beheer;
 • blijvend!

De voorzieningen in Senior Smart Living
De voorzieningen worden in een combinatie van vrijwillige en professionele inzet beheerd. De voorzieningen zijn opgeleverd voordat er woningen staan. Een greep uit het aanbod: zwembad, tennisbaan, fitness, denksport, zaalruimte voor theater en verenigingen, bowles, café, restaurant, dienstencentrum. Een en ander in overeenstemming met de omvang.

De omvang van een buurt met de insteek van Senior Smart Living is op zijn beurt afhankelijk van het aantal voorzieningen. Voorop staan de menselijke maat en de betaalbaarheid van een gevarieerd en lekker en pakket aan (recreatieve) voorzieningen. Senior Smart Living heeft een omvang ergens tussen 75 en 500 woningen en combineert waar mogelijk nieuwbouw met bestaande woningen. Er zijn huur- en koopwoningen in verschillende prijssegmenten en verschillende woonmilieus. Ongeveer 30% is goedkoop, 40% middelduur en 30% duur. De voorzieningen zijn met name te vinden in en rond het centrum. Alle bewoners zijn lid van het voorzieningencentrum, het clubhuis, waarvan ze voor beperkte kosten gebruik maken. Het beheer van het clubhuis vindt plaats in een combinatie van professionele en vrijwillige inzet.

3 Replies to “Concept”

 1. Ik had me destijds ingeschreven voor een nieuwsbrief en info, maar hoor nooit meer wat erover.
  In het begin nog wel, maar daarna helemaal niet meer. Dus ben nu gaan kijken op de site en zie dat ze al bezig zijn ermee. Waarom werden we dan niet op de hoogte gehouden? Mijn zus en zwager hadden zich ook ingeschreven en hoorden ook niets meer. Intussen blijkt dat er zoveel bijeenkomsten al zijn geweest en die hebben we ook al gemist. Zou het toch op prijs stellen om in de naaste toekomst regelmatig op de hoogte te worden gehouden. Had me ook ingeschreven voor de nieuwsbrief, maar ook nooit wat gehoord, dus dachten wij dat die hele Seniorenstad niet meer doorging.

  1. Beste heer en mevrouw Noppen, dank voor uw belangstelling. Het is in de senior smart living nieuwsbrief de afgelopen tijd inderdaad even stil geweest. Een en ander als gevolg van de vele werkzaamheden rond onze eerste ontwikkeling in Schiedam, ParkEntree. Hier zullen we in september starten met de verkoop van de woningen, gevolgd door de start van de verhuur. Hierover zullen we ook weer in een nieuwsbrief berichten. Deze komt ook uw kant op.

  2. Beste heer/mevrouw Noppen,

   dank voor uw belangstelling. Bij mijn weten staat uw naam in ons nieuwsbrievenbestand. Ik zal nagaan of er mogelijk sprake is van een foute vermelding (spelfout of iets dergelijks).
   Over ongeveer een maand (de exacte datum communiceren we binnenkort) zullen de eerste woningen in ons senior smart living project ParkEntree in Schiedam in verkoop gaan, direct gevolgd door de start van de verhuur. Ons plan in Schiedam kent meer dan 40 huurwoningen/huurappartementen. Wij houden u graag op de hoogte van de voortgang. Kijkt u ook eens op http://www.parkentree.nl

   hartelijke groet
   Alex Sievers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.