Team

Senior Smart Living – verbinden, genieten, ontplooien … leven! is een project waarbij de conceptontwikkelaars, projectontwikkelaars, beleggers en architecten nauw samenwerken met toekomstige kopers, huurders en stakeholders.

In Schiedam werkt het volgende team aan de buurt ParkEntree: Beyond Now (conceptontwikkeling), Blauwhoed (projectontwikkeling), Inbo (architect), gemeente Schiedam, Brompton Road (communicatie), Anke Bodewes (makelaardij), Bots Bouw (bouwonderneming) en Vitaal&Zo (hospitalitymanagement).

Schiedam – ParkEntree

In Hellevoetsluis werkt het volgende team aan de herbestemming van vakantiepark Città Romana: Beyond Now (conceptontwikkeling), Univacances (investering).

Hellevoetsluis – Droneshot Citta Romana

In Kunadacs (Hongarije) werkt het volgende team aan de ontwikkeling van een landgoed: Beyond Now (conceptontwikkeling), JanJel Vastgoed (investering en ontwikkeling).

Kunadacs – Happy Hungary Senior Living

In Helmond werkt het volgende team aan de herontwikkeling van woonzorgcentrum Alphonsus: Beyond Now (conceptontwikkeling), Savant Zorg (investering en zorg), Compaen (woningstichting/beheer), QliQ PO (onderwijsinstelling), gemeente Helmond, OVMH (ondernemersvereniging), Wijkraad Mierlo-Hout en JYB Architecten (architect).

Helmond – Dorpsplein Mierlo-Hout

In de meer algemene ontwikkeling van projecten in het kader van Senior Smart Living zijn Beyond Now (Alex Sievers en Annelies van der Nagel) en Blauwhoed Yvonne van Mierlo aanspreekpunt.

2 Replies to “Team”

 1. Beste Alex en Annelies,

  Het is al weer enige tijd geleden dat wij elkaar spraken bij Geworteld Wonen.
  Inmiddels wonen wij op een appartement in Rijswijk.
  Het appartement is fijn, maar de woonomgeving wat minder.
  Graag zouden wij ons appartement verkopen en willen wij een recreatieve woning elders kopen en een app. huren.
  Graag zou ik willen weten of jullie opties hebben in jullie projecten.

  Met vriendelijke groet,
  Gerda Schoonhoven
  Steenvoordelaan 104
  2284 CZ Rijswijk
  Tel 0641867015

  1. Hallo Gerda, goed weer van je te horen. Geworteld Wonen is ook mooi geworden he? Wij hebben op dit moment geen woningen in de verhuur. Mogelijk komt er in ParkEntree nog één beschikbaar. Ik zal even navragen voor je. Groet, Alex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.