Werksessie in Zaanstad – bent u erbij?

Verbinden, genieten, ontplooien … leven in Zaanstad?
In de ontwikkeling van Senior Smart Living zijn we in gesprek met enkele gemeenten. Sommige trajecten lijken wat sneller te gaan, in andere gemeenten komen locaties iets later beschikbaar. Mogelijk behoren voor wat betreft planning en fasering de gemeenten Rijswijk en Zaanstad tot de koplopers. Voor beide plekken willen we graag de reële interesse peilen en de mogelijke en wenselijke uitwerking voor Senior Smart Living op locatie uitwerken. We willen u dus graag uitnodigen om met ons aan de slag te gaan in twee verschillende workshops.

Hoe wilt u wonen?
Op vrijdag 4 april tussen 13.30 en 16.00 uur organiseert de gemeente Zaanstad samen met het team van Senior Smart Living een werksessie in Zaandam. Samen met u willen we nagaan wat aantrekkelijke locaties zijn voor nieuwe woonconcepten voor senioren en waar en hoe Senior Smart Living in deze gemeente een plek zou kunnen krijgen. Ook horen we graag van u hoe uw volgende woning en woonomgeving er dan uit zou moeten zien.

Zaandam, als hart van Zaanstad is de laatste jaren sterk vernieuwd, met een attractief en gezellig stadscentrum. De stad is goed bereikbaar met de trein en ligt temidden van fraaie natuur zoals het llperveld. Ook de Zaan met zijn historische plekken als de Zaanse Schans en de Verkadefabriek is een lust voor het oog.

Als potentieel geïnteresseerde bewoner bent U van harte welkom op onze werksessie in Zaandam. Deze vindt plaats in het stadhuis van Zaanstad. Laat u het even aan ons weten als u erbij bent? Mail dan naar alex@beyondnow.nl of annelies@beyondnow.nl of bel ons op 06 50685175.

IMG_7342

2 Replies to “Werksessie in Zaanstad – bent u erbij?”

  1. Ik wil graag meer weten over het hele project en kom dan ook 4 april naar stadhuis Zaanstad om 13.30 uur.

    Mevr. Hooijschuur

  2. jammer dat dit in het Engels is kan volgens mij ook in het Nederlands.

    Mijn man heeft hersenletsel, een hart – en longziekte; hij heeft ook hoogtevrees. Door zijn hersenletsel is dat versterkt. Vandaar dat wij op zoek zijn naar een gelijkvloerse woning op de begane grond in een leuke woonomgeving en een aparte keuken is een pré. Wij zijn in verschillende flats en aanleunwoningen geweest helaas is er niet één bij met een aparte keuken. Kan daar in de volgende bouwplannen rekening gehouden worden? Of heeft u misschien tips waar wij kunnen kijken? Alvast bedankt voor uw antwoordt. mw. Bosch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.