Werksessie in Rijswijk – bent u erbij?

Verbinden, genieten, ontplooien … leven in Rijswijk?
In de ontwikkeling van Senior Smart Living zijn we in gesprek met enkele gemeenten. Sommige trajecten lijken wat sneller te gaan, in andere gemeenten komen locaties iets later beschikbaar. Mogelijk behoren voor wat betreft planning en fasering de gemeenten Rijswijk en Zaanstad tot de koplopers. Voor beide plekken willen we graag de reële interesse peilen en de mogelijke en wenselijke uitwerking voor Senior Smart Living op locatie uitwerken. We willen u dus graag uitnodigen om met ons aan de slag te gaan in twee verschillende workshops.

Hoe wilt u wonen?
Op vrijdag 21 maart tussen 14.00 en 16.00 uur organiseert het team van Senior Smart Living een werksessie in Rijswijk. Samen met u willen we voor een concrete plek in de nieuwbouwlocatie RijswijkBuiten werken aan een mooie buurt voor ons concept.

RijswijkBuiten (www.rijswijkbuiten.nl) is een nieuwbouwlocatie tussen Rijswijk en Delft in. De locatie ligt op slechts enkele minuten van het historische hart van Delft, dicht bij het grote winkelcentrum In de Boogaard in Rijswijk en tegen het Wilhelminapark aan. Ietsjes verderop liggen de Nootdorpse Plassen en de Delftse Hout.

De werksessie zal in het teken staan van de vertaling van het concept zoals we dat eerder hebben ontwikkeld naar de Rijswijkse situatie. In totaal willen we drie sessies organiseren, waarvan de eerste op 24 maart gepland staat. De eerste sessie zal in het teken staan van uw nieuwe woonomgeving, de tweede in het teken van uw woning en op de derde voegen we een en ander samen. Daarna volgt dan de uitwerking van het project, in welke periode we ook graag met u blijven sparren.

Als potentieel geïnteresseerde bewoner bent U van harte welkom op onze werksessie in Rijswijk. Het exacte adres waar we de sessie houden ontvangt u dan. Laat u het even aan ons weten als u erbij bent? Mail dan naar alex@beyondnow.nl of annelies@beyondnow.nl of bel ons op 06 50685175.

IMG_1626

5 Replies to “Werksessie in Rijswijk – bent u erbij?”

 1. dank voor uw uitnodiging, wij komen niet. We denken dat de sessie in Woudenberg de zaak heeft duidelijk gemaakt.
  Onze voorkeur gaat uit naar Rijswijk.
  Momenteel staat ons huis een maand te koop, de tijdspanne van verkoop naar nieuw huis is dan niet al te lang.
  vriendelijke groet
  Dorothea en Gerard

 2. Beste Dorothea en Gerard,
  Dank voor jullie reactie. We nemen jullie inzichten en opmerkingen uit de algemene sessie in Woudenberg zeker mee. hartelijke groet, Alex

 3. Hoi Alex,

  Waar gaan deze seniorenwoningen in Rijswijk Buiten gebouwd worden ?
  Op de voormalige klooster eiland ?
  Zijn daar ook huur mogelijkheden ?
  Wij zijn inmiddels verhuisd en huren nu in den Hoorn.
  Wij blijven rond kijken omdat de appartementen nog niet volledig verkocht zijn en alles nog onzeker is.
  Heb jij ook ideeën voor buiten de randstad naar het oosten toe?
  Wij zouden toch ook graag huren eventueel.
  De hofwoningen op Geworteld Wonen gaat snel 🙂
  Alles goed met je ?
  Vriendelijke groet,
  Gerda Schoonhoven

  1. Hoi Gerda, we zijn er nog niet uit in Rijswijk. Wat deze regio betreft moet ik je dan toch verwijzen naar ParkEntree Schiedam (www.parkentree.nl) waar we wel mooie stappen maken. We verwachten nog voor de zomer te starten met de verkoop en verhuur. En wat denk je van Veenendaal? Locatie aan de groene rand en niet te ver van het centrum. Heb nog wel meer ideeën, maar die projecten duren allemaal nog wel enkele jaren. Ik zal er enkele rechtstreeks naar je mailen. Zal wel wennen zijn voor jullie, Den Hoorn …Veel geluk! Hartelijke groet, Alex

   1. Hoi Alex ,
    We hebben een heel fijn huis in den Hoorn. Vrijstaand 🙂 Hiermee worden we wel verpest!
    Maar financieel duur en gaat in de toekomst afgebroken worden. Voorlopig tot maart 2017
    Maar Venendaal is ook mooie locatie. Stuur mij maar de documentatie.

    Fijne dag en groet van Gerda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.