Werksessie 7 september

Beste belangstellende in Seniorenstad,

Verbinden, genieten, ontplooien … leven! Het team van Seniorenstad is hard aan de slag om het project Seniorenstad verder vorm te geven. We werken aan de verdere bekendheid van Seniorenstad, voeren gesprekken met gemeenten en we maken inhoudelijke stappen. Als belangstellende betrekken we u daar graag bij. Daarom organiseren we op zaterdag 7 september van 11:00 tot 13:30 weer een open bijeenkomst. Graag nodigen we u van harte voor de bijeenkomst uit.

Wat staat er op de agenda?

Tijdens de bijeenkomst vertellen we u allereerst hoe we de afgelopen periode gevorderd zijn en waar we nu staan. Daarbij presenteren we u ook de resultaten van de enquête die online staat.

In het tweede deel van de werksessie willen we samen met u aan de slag om nieuwe stappen te zetten. Om te beginnen laten we een aantal sfeerimpressies en architectuurbeelden zien van hoe Seniorenstad eruit kan komen te zien. We horen graag van u of deze beelden inderdaad aansluiten bij uw verwachtingen, wat u aanspreekt in de beelden en wat u mist. Daarnaast zijn er enkele uitgangspunten die we bij u willen toetsen. Deze gaan onder andere over de voorzieningen (wat + voor wie?), woningtypen, de openbare ruime en autogebruik / parkeren.

Als laatste onderdeel staan we stil bij het thema ambassadeurschap. We merken namelijk dat een hoop belangstellenden het leuk zouden vinden om ook een rol te spelen bij het vertegenwoordigen van Seniorenstad. Hoe zouden we u daarbij kunnen helpen en wat verwacht u dan van ons?

De bijeenkomst vindt plaats in Woudenberg, Landgoed Geerestein, Geeresteinselaan 57. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Wilt u ons laten weten als u komt in verband met de lunch? U kunt zich opgeven via telefoonnummer 06 50 68 51 75 (Alex Sievers) of per e-mail (alex@beyondnow.nl). Ook voor vragen over de bijeenkomst of andere zaken kunt u Alex benaderen.

We hopen u 7 september te zien!

Hartelijke groet,
het team van Seniorenstad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.