Nieuwsbrief 13 - mei 2018

Beste lezer,

Het is even geleden, onze vorige nieuwsbrief. Maar er is wel een en ander te vertellen. De bouw van het eerste project met het label Senior Smart Living is inmiddels in volle gang. De toekomstige bewoners organiseren af en toe kennismakingsdagen, en die zijn gezellig en succesvol.

In Hellevoetsluis zijn we aan het werk om een tweede project tot stand te brengen. Ook hierover berichten we in deze nieuwsbrief. Wij wensen u veel leesplezier. 

---
Bouw in volle gang

Bouw in volle gang

Vorig jaar herfst werd de eerste paal beslag voor ParkEntree in Schiedam, het eerste project met label Senior Smart Living. Inmiddels is de bouw in volle gang. De verandabungalows zijn grotendeels al voorzien van het metselwerk van de buitengevels, van de singelappartementen is ook al een verdieping opgetrokken, van de hofbungalows staat de begane grondverdieping er, en van de singelwoningen …

Lees verder ... 

---

Ons concept in Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis werken we aan de herontwikkeling van een vakantiepark naar een woonbuurt voor 50-plussers. Het bijzondere van deze plek is de ligging net buiten de kern van Hellevoetsluis met het Haringvliet op slechts een steenworp afstand. Bovendien heeft het park zelf een prachtig groen karakter met mooie waterpartijen. En, er zijn al allerlei recreatieve voorzieningen zoals een overdekt zwembad aanwezig. Lijkt het u wat om hier te wonen? In dat geval vragen wij u om mee te doen aan een korte enquête. Bij voorbaat dank.

---
Kennismaking met Schiedam en elkaar

Kennismaking met Schiedam en elkaar

Schiedam, 24 april, prachtig weer voor een boottochtje door de Schiedamse grachten. Annemarie, Martin, Aimee, Aad en François hebben, na de culturele kennismaking in januari, een tweede uitje georganiseerd voor de toekomstige bewoners van ParkEntree. En ook nu schijnt de zon volop, dus een buitenactiviteit komt als geroepen. Rond 14:00 uur stappen we met bijna veertig mensen op een fluisterboot …

Lees verder ...

---
Vitaal&Zo

Vitaal&Zo

De stichting Vitaal&Zo is de dienstverlener in onder meer buurten met het label Senior Smart Living, zoals ParkEntree.

Klik hier voor meer informatie

 

---
Nieuwe Facebook pagina

Like ons op Facebook en share

Senior Smart Living heeft een algemene Facebook pagina http://www.facebook.com/seniorsmartliving als plek om leuke ideeën en gebeurtenissen met elkaar te delen. De ontwikkelingen in Schiedam delen we ook via http://www.parkentree.nl en http://www.facebook.com/parkentree.

---

Voor meer informatie over Senior Smart Living: 

www.seniorsmartliving.nl

Alex Sievers (06 50685175, alex@beyondnow.nl)