Nieuwsbrief 12 - oktober 2016

Beste lezer,

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan de eerste buurt met label Senior Smart Living: ParkEntree in Schiedam. Op 11 november start de verkoop en de voorinschrijving voor de verhuur. Tegelijkertijd starten we in Schiedam met de Stichting Vitaal&Zo, die voor en met de toekomstige bewoners werkt aan het hospitalitymanagement. Hieronder is alle informatie over ParkEntree te vinden. Ook vertellen we u over enkele resultaten uit de enquête die we eerder dit jaar hebben uitgezet. Wij wensen u veel leesplezier. 

U BENT VAN HARTE UITGENODIGD
 
Wat? Start verkoop koopwoningen ParkEntree

Wanneer? Vrijdag 11 november vanaf 17.00 uur voor de mensen die hebben meegedacht in de co-creatiesessies, vanaf 17:30 uur algemeen toegankelijk           

Waar? Voormalige jeneverstokerij Hoppe, Nieuwe Haven 103, Schiedam
 
Het is zover! Vrijdag 11 november 2016 start de officiële verkoop van de koopwoningen in ParkEntree Schiedam.
 
De afgelopen maanden is hard gewerkt om ParkEntree verkoopgereed te maken. Mede door de inbreng in de co-creatiebijeenkomsten staat er nu een plan waar wij met recht trots op zijn. Wij willen iedereen bedanken voor de inbreng tijdens de verschillende co-creatiesessies. Als dank krijgt u, als u aan één of meerdere sessies heeft deelgenomen, voorrang bij de toewijzing van de woningen. Wij nodigen u van harte uit om het aanbod in ParkEntree te bekijken. 
 
Vanaf 11 november 2016 kunt u zich officieel inschrijven voor een woning in dit bijzondere project. Het verkoopteam van ParkEntree is aanwezig om al uw vragen te beantwoorden over de woningen, maar zeker ook over het Senior Smart Livingconcept binnen ParkEntree. Uw inschrijving kunt u online doen d.m.v. een online inschrijfformulier. Indien gewenst helpen wij u graag hierbij.
 De verhuur van de huurwoningen start iets later. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, laat dan uw gegevens achter op www.parkentree.nl. Wij informeren u dan als dit start.

WOONT U STRAKS MET EEN PLUS?
Graag ontvangen wij u op 11 november a.s. Neem gerust geïnteresseerde vrienden en bekenden mee, ook zij zijn van harte welkom! De hapjes en drankjes staan klaar en u parkeert gratis voor de deur.

PS. Bent u verhinderd, maar wilt u zich toch inschrijven voor een woning? Dan kunt u dit doen via de website www.parkentree.nl vanaf 11 november tot 21 november 17.00 uur.

---
PARKENTREE IS WONEN MET EEN PLUS

ParkEntree is wonen met een plus

+ Gelijkvloers wonen + Compleet & comfortabel + Complete keuken met inbouwapparatuur + Badkamer met inloopdouche + Vloerverwarming + Smart huisaansturing + Gemeenschappelijke tuin, lounge, gastenkamer, fitness + Hospitality manager + Genieten op uw manier 

Lees verder.

---
Vitaal&Zo

Vitaal&Zo

De stichting Vitaal&Zo is de dienstverlener in onder meer buurten met het label Senior Smart Living. ParkEntree in Schiedam is de eerste die ontwikkeld is.

In ParkEntree biedt Vitaal&Zo het volgende hospitalitypakket: de exploitatie van gedeelde voorzieningen de …

Lees verder.

---
ParkEntree op RTL4

ParkEntree op RTL4

Recent zond het RTL-4 programma Mijn Leven Mijn Gezondheid een korte special uit over ons project ParkEntree in Schiedam. Klik op de link om de film te zien. https://youtu.be/ps4gDUi1hyA

---
---
waarwordtublijvan

Resultaten enquête

De afgelopen maanden hebben we een enquête uitgezet rond ons project Senior Smart Living en de eerste concrete ontwikkeling daarvan, ParkEntree in Schiedam. 262 mensen, allen ouder dan 55 hebben hun ideeën in deze enquête met ons gedeeld. De respondenten zijn vaak mensen die via de website van ParkEntree geattendeerd zijn op de enquête, en zo verwachten …

Lees verder.

---
---
Nieuwe Facebook pagina

Like ons op Facebook en share

Senior Smart Living heeft een algemene Facebook pagina http://www.facebook.com/seniorsmartliving als plek om leuke ideeën en gebeurtenissen met elkaar te delen. De ontwikkelingen in Schiedam delen we ook via http://www.parkentree.nl en http://www.facebook.com/parkentree.

---

Senior Smart Living is een initiatief van Beyond Now, BlauwhoedSyntrus Achmea en Inbo.

 

Voor meer informatie: 

www.seniorsmartliving.nl

Alex Sievers (06 50685175, alex@beyondnow.nl)

Annelies van der Nagel (06 53793698, annelies@beyondnow.nl)