Nieuwsbrief 11 - juni 2015

Beste lezer,

We zijn op dit moment aan de slag in Schiedam en Dronten, en in gesprek in enkele andere gemeenten. Voor ParkEntree in Schiedam hebben we een korte film gemaakt met een drone, om te laten zien hoe mooi onze locatie is. Deze film delen we graag met u. In Dronten zetten we de eerste stappen. We nodigen u graag uit uw mening te geven over deze plek, mocht u dat niet al gedaan hebben.

Ons nieuwbouwproject voor actieve senioren in Schiedam in beeld! De plannen voor ParkEntree worden concreet. Klik op de foto hierboven om de video te zien van waar u straks kunt wonen. Kom ook op 24 juni a.s. om 16:00 uur naar de informatiebijeenkomst op het Schravenlant Lyceum. Ook aanwezig dan is Tim Murck, bekend als acteur van SpangaS en Feuten. Hij gaat met de aanwezigen in gesprek over slimme en simpele technologie. Maar ook lichten we het voorlopig ontwerp toe van de woningen en de buurt.

Meer informatie op www.parkentree.nl.

---

Klik op hier om deel te nemen aan onze beknopte enquête over Senior Smart Living in Dronten. Uw deelname waarderen wij zeer.

Nieuwe Facebook pagina

Like ons op Facebook en share

Senior Smart Living heeft een algemene Facebook pagina http://www.facebook.com/seniorsmartliving als plek om leuke ideeën en gebeurtenissen met elkaar te delen. De ontwikkelingen in Schiedam delen we ook via http://www.parkentree.nl en http://www.facebook.com/parkentree. Voor Dronten werken we nog aan een nieuwe site en Facebook.

---

Senior Smart Living is een initiatief van Beyond Now, BlauwhoedSyntrus Achmea en Inbo.

 

Voor meer informatie: 

www.seniorsmartliving.nl

Alex Sievers (06 50685175, alex@beyondnow.nl)

Annelies van der Nagel (06 53793698, annelies@beyondnow.nl)